Κωνσταντάρας

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Υδατοκαλλιέργειες

(Από τον πρόλογο κ.Γ.Μίνου) Το βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) σε περισσότερα από 10 Τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων όπου διδάσκεται το αντικείμενο των Υ..

Επικοινωνήστε

Επεξεργασία Αλιευμάτων

Το παρόν βιβλίο στοχεύει να δώσει απαντήσεις στις προκλήσεις της βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η διεθνής βιομηχανία αλιευτικών προϊόντων. Τα ζητήματα αυτά αφορούν κατά κύριο λόγο τη χρήση της ενέργει..

Επικοινωνήστε

Βασική Νοσηλευτική, 2η Έκδοση

Η “Βασική Νοσηλευτική, Θεωρία, Εκπαίδευση, Εφαρμογή” είναι ένα σύγχρονο κείμενο, που σχεδιάστηκε για την οικοδόμηση της εξειδικευμένης γνώσης στα ποικίλα επιστημονικά πεδία της Νοσηλευτικής. Η δεύτερη..

85,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 85,00€

Νευρολογία

Η δεύτερη (Αγγλική) έκδοση του πρακτικού αυτού οδηγού παρέχει μία λεπτομερή εισαγωγή στις θεμελιώδεις έννοιες της κλινικής νευρολογίας. Καλύπτει το ιστορικό, τη νευρολογική εξέταση και τις παρακλινικέ..

50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€

Λειτουργική Ανατομική του Κινητικού Συστήματος

Η αποτελεσματική εξέταση και θεραπεία των διαταραχών της κίνησης βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της δυναμικής των αρθρώσεων και της λειτουργίας των γύρω μυών. Το παρόν εγχειρίδιο βοηθά τον αναγνώστη ό..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,00€

Θεραπευτικά Μέσα στην Αποκατάσταση

Ένας βιβλιογραφικά τεκμηριωμένος και πρακτικός οδηγός για τη χρήση των θεραπευτικών μέσων στην αποκατάστασηΤα Θεραπευτικά Μέσα στην Αποκατάσταση παρουσιάζουν τη βασική επιστήμη και τα σύγχρονα βέλτιστ..

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,00€

Η Δυναμική της Σχέσης Γονέα - Παιδιού

Σε αντίθεση με άλλα βιβλία στην αγορά, το συγκεκριμένο, μεταφέρει τη γονική μέριμνα σε όλη της την πολυπλοκότητα. Έίναι επικεντρωμένο στους γονείς, επισημαίνοντας ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, για τ..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 45,00€

Εργαστήρια Εργοφυσιολογίας

Η Δεύτερη Έκδοση του βιβλίου Εργαστήρια Φυσιολογίας  είναι μια λεπτομερής συλλογή εργαστηριακών δοκιμασιών φυσιολογίας της άσκησης που αφορούν τον προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών. Το εγχ..

50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€

Δοκιμασίες Μέτρησης & Αξιολόγησης στο Πεδίο -11%

Δοκιμασίες Μέτρησης & Αξιολόγησης στο Πεδίο

Η μέτρηση και αξιολόγηση της επίκαιρης απόδοσης - επίδοσης είναι η αρχή και το τέλος της διαδικασίας καθοδήγησης και ρύθμισης της άσκησης - προπόνη- σης. Από τον τρόπο που αυτή θα πραγματοποιηθεί εξαρ..

45,00€ 40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,00€

Ανατομία του Ανθρώπου

Ακολουθώντας τα χνάρια της πρώτης έκδοσης που έτυχε θερμής υποδοχής, η Ανατομία, Δεύτερη Έκδοση της Anne M. Gilroy περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες, όπως είναι η απεικονιστική αναπαράσταση των ανατομ..

50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€

MEDICAL LANGUAGE - Αγγλική Ορολογία για τις Επιστήμες Υγείας

Το βιβλίο αφορά την πραγματική κλινική πράξη που επηρεάζει αληθινούς ασθενείς, τις ζωές τους, τις οικογένειές τους και το μέλλον τους. Σαν επαγγελματίες υγείας, ανεξάρτητα από τον κλάδο της φροντίδας ..

85,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 85,00€

Leininger's Διαπολιτισμική Πολιτισμική

Ο τομέας της διαπολιτισμικής νοσηλευτικής έχει δει πολλές σημαντικές προόδους και επιτεύγματα από τη δημοσίευση της τρίτης έκδοσης αυτού του κειμένου το 2002. Σκοπός της τέταρτης έκδοσης αυτού του βιβ..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,00€

DSM-5® ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Σχεδιασμένο για ψυχιάτρους όλων των βαθμιδών εμπειρίας, το βι­βλίο DSM-5™Διαγνωστική Εξέταση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την εφαρμογή του DSM-5 στις διαγνωστικές συνεντεύξεις. Ξεκι­νώντας με μία ει..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,00€

Στρατηγικές για την Λήψη Αποφάσεων στην Παιδιατρική

Σχεδιασμένος ως συνοδευτικό υλικό των συγγραμμάτων Παιδιατρική Nelson και Στοιχεία Παιδιατρικής Nelson, ο παρών περιεκτικός και φιλικός προς τον αναγνώστη οδηγός χρησιμοποιεί μία μοναδική αλγοριθμική ..

65,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€

Νευροακτινολογία

Στην 4η αγγλική του έκδοση, ο δημοφιλής αυτός τόμος της σειράς Requisites καλύπτει λεπτομερώς το ευρύ πεδίο της νευροακτινολογίας με αποτελεσματικό και πρακτικό τρόπο. Ιδανικός τόσο για την κλινική πρ..

100,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€

Loading...