Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Konstadaras.gr

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το KONSTADARAS.GR  σε περίπτωση που εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα. Η επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να συνοδεύεται με αντίγραφο της απόδειξης. Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το KONSTADARAS.GR  .

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo KONSTADARAS.GR, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος προς το KONSTADARAS.GR είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφής.

Το KONSTADARAS.GR δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ενδέχεται το προϊόν να πρέπει να αποσταλεί κατευθείαν στον κατασκευαστή.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο KONSTADARAS.GR, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Στο KONSTADARAS.GR  μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα και απλά οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας σου, είτε επειδή άλλαξες απλά γνώμη (δικαίωμα υπαναχώρησης) είτε επειδή εντόπισες κάποιο πρόβλημα στο προϊόν κατά την παραλαβή του (ελαττωματικό προϊόν DOA).

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ” ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ”

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από το KONSTADARAS.GR  εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 2251/1994 αναλογικά εφαρμοζόμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να μην έχει αποσφραγιστεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση τον πελάτη και η χρέωση για την επιστροφή από το χώρο σου είναι 5.00€. Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε), συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την υπαναχώρησή σας. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά.


Σε περίπτωση που το προϊόν που σου παραδόθηκε είναι ελαττωματικό (DOA – δεν λειτουργεί δηλαδή κατά την παραλαβή), μπορείς να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς εντός επτά (7) ημερών, έτσι ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, ή άλλο ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Τα έξοδα επιστροφής από το χώρο σου βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση το KONSTADARAS.GR

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@konstadaras.gr ή τηλεφωνικά στο 210 36 35 343

 

Στην περίπτωση που σου στείλαμε λάθος προϊόν, θα προχωρήσουμε άμεσα στη διόρθωση του λάθους και θα σου στείλουμε το σωστό προϊόν αναλαμβάνοντας φυσικά κάθε κόστος μεταφοράς παλιού και νέου προϊόντος.

Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο του KONSTADARAS.GR είναι αυτή που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το KONSTADARAS.GR  δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.