Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής Konstadaras.gr

Το KONSTADARAS.GR  θέλοντας να προσφέρει ποικιλία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων του, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών από πλευράς μείωσης του κόστους και χρόνου παράδοσης, δημιούργησε πολιτική ειδικών χρεώσεων για την αποστολή των προϊόντων του, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση το KONSTADARAS.GR  δεν επιδιώκει να έχει κάποιο κέρδος από την αποστολή των προϊόντων του. Αντίθετα, επιδίωξη μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο τον χρόνο παράδοσης.

Το KONSTADARAS.GR  αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα  μέσω ΕΛΤΑ COURIER

Δωρεάν όλα τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από  100€.

 Οι παραγγελίες αντικαταβολής κάτω από 100€  επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  5,00 €.

Οι αποστολές στην ΚΥΠΡΟ όπου γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται βάσει όγκου και βάρους ανεξάρτητα του ποσού αγοράς.

 Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με εταιρεία Courier (EΛΤΑ COURIER) μέσα σε 48 ώρες (ισχύει για τις εργάσιμες ημέρες).

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επεκταθεί έως 4 εργάσιμες ημέρες.
Η πρωινή παράδοση γίνεται συνήθως μεταξύ 09:00-17:00 τις εργάσιμες ημέρες.
Η απογευματινή παράδοση γίνεται συνήθως μεταξύ 15:00-21:00 τις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση το Σάββατο γίνεται συνήθως μεταξύ 08:00-14:00 εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη έως τις 13:30 (UTC/GMT+2). Οι παραγγελίες που γίνονται από την Πέμπτη μετά τις 13:30 (UTC/GMT+2) παραδίδονται το δεύτερο Σάββατο από την ημερομηνία της παραγγελίας, εφόσον έχει επιλεχθεί αυτή η υπηρεσία.
Η επιλογή παράδοσης σε συγκεκριμένες ώρες δεν είναι διαθέσιμη. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να εισάγετε παρατηρήσεις στο ειδικό πεδίο “Σχόλια για την παραγγελία σας” οι οποίες θα ληφθούν υπόψη μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο πρόγραμμα της εταιρείας courier. Μόλις λάβετε ενημέρωση για τον κωδικό αποστολής (με sms ή email) μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη εταιρεία courier για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ημέρα παράδοσης ορίζεται ως η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου που έχετε προπαραγγείλει. Σε περίπτωση προπαραγγελίας βιβλίων με διαφορετική ημερομηνία πρώτης έκδοσης, θα παραλάβετε συνολικά την παραγγελία σας αφού ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των βιβλίων που έχετε παραγγείλει και όχι στην ημερομηνία έκδοσης κάθε τίτλου ξεχωριστά.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, η  παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα για 10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 10 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται